Bayır güzelleşiyor

Bayır Beldesi, belediyenin gerçekleştirdiği çeşitli düzenlemelerle daha da güzel bir çehreye kavuşuyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Bayır Çarşı Meydanı yeniden düzenleniyor. Atatürk Anıtının çevresindeki bariyerler yeniden...

Bayır güzelleşiyor

Bayır Beldesi, belediyenin gerçekleştirdiği çeşitli düzenlemelerle daha da güzel bir çehreye kavuşuyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Bayır Çarşı Meydanı yeniden düzenleniyor. Atatürk Anıtının çevresindeki bariyerler yeniden düzenlenerek yükseltiliyor. Çevre düzenlemesi ve ışıklandırma çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Atatürk Anıtı ve meydan yeni bir görünüme kavuşacak.

Yine bu çalışmalar çerçevesinde Pazar Yeri de yenilendi. Üstü kapatılan ve çevre düzenlemesi yapılan Pazar yerinde bundan böyle yaz ve kış aylarında Pazar esnafı ve vatandaşlar daha rahat bir şekilde alışveriş yapma imkanına kavuşmuş olacak. Yine bu çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda da bir dizi yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleşti.

Altyapı çalışmalarının yanında beldenin dış görünümü ile ilgili olarak da çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirten Bayır Belediye Başkanı, “ Bütün belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız ve belediye çalışanlarımız ile birlikte her şeyin en iyisine layık olan Bayır halkı için çalışıyoruz”dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.