Başkanlar , Halk Pazarını gezdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile birlikte, Menteşe halk pazarında esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr....

Başkanlar , Halk Pazarını gezdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile birlikte, Menteşe halk pazarında esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve başkan yardımcıları, Perşembe günleri kurulan Menteşe Halk pazarında esnafları, üreticileri ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, belediye başkanlarını yan yana birlikte halkın arasında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Belediye Başkanları ile sohbet etme fırsatı bulan vatandaşlar ayrıca istek ve taleplerini de başkanlara ilettiler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Halk Pazarı’nda yediden yetmişe bütün vatandaşlarla tek tek ilgilendi ve vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca kolu alçılı bir vatandaşla karşılaşan Başkan Gürün, doktorluk yıllarındaki tecrübesiyle hemşerisine tavsiyelerde bulundu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.