Başkan Saatcı’dan yeni müdürlere ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçeye atanan ve seçilen kurumların müdürlerine ziyaretlerini sürdürüyor.Saatcı, Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Hasan Erdoğan ve Aydem Müdürü Ali Karabıyık’a hayırlı...

Başkan Saatcı’dan yeni müdürlere ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçeye atanan ve seçilen kurumların müdürlerine ziyaretlerini sürdürüyor.Saatcı, Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni atanan Hasan Erdoğan ve Aydem Müdürü Ali Karabıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyaretlerde Başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş eşlik etti. Başkan Saatcı’nın ilk ziyareti Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan’a oldu. Samimi havada geçen ziyarette Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Erdoğan, “İnsanlardan para almak çok zor. Görevin böyle bir zorluğu var. Halk bir kurumlara gidince bir şeyler alarak geri dönüyor. Nüfusa gidiyor bir belge alıyor, tapuya gidiyor üzerine geçen bir şey alıyor. O anlık belki bir şey alamıyor ancak bunlar hizmet olarak geriye dönüyor. Halkımız eskiye göre şimdi daha bilinçli olarak bu görevlerini yerine getiriyorlar” şeklinde konuştu.

Başkan Saatcı’nın bir diğer ziyareti Aydem İşletmesi Fethiye Müdürü Ali Karabıyık’a oldu. Saatcı, “Son 1 yıldır Aydem ile çalışmalarımız ve ilişkilerimiz çok iyi durumda. Biliyorsunuz bir dönem sitem ettiğimiz birkaç sıkıntılar vardı. Ama artık arazide Fethiye Belediyesi personelleri ile Aydem müteahhitler arasında çok bir iletişim var. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kardeşimin görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Aydem Müdürü Karabıyık ise Başkan Saatcı ve ekibine teşekkür ederken, çalışmaların aynı şekilde süreceğini belirtti.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.