BAŞKAN GÜRÜN’DEN MİLAS ZİYARETİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Gürün, Milas Belediyesi’nin ardından Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün,...

BAŞKAN GÜRÜN’DEN MİLAS ZİYARETİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Gürün, Milas Belediyesi’nin ardından Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas’da ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.

Gürün, ilk olarak CHP İlçe Başkanlığını, ardından Milas Belediyesini ve İyi Parti Milas İlçe Başkanlığını ziyaret ederken, pazar yeri gezisiyle birlikte temaslarda bulundu.  Milas Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürün, istek, talep ve şikâyetleri dinledi.  Gürün, son olarak yangından zarar gören üreticilere kaba yem desteği sağlamak için dikim yapacakları tritikale tarlasında incelemelerde bulundu.

264 DÖNÜM ALANA  TRİTİKALE DİKİMİ YAPILACAK

Yangından zarar gören vatandaşlar için destek çalışmalarına ara vermeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Milas’ın Koru Mahallesi’nde 264 dönüm alan üzerine tritikale dikimi yapılacak. Ürünlerin yetişmesinin ardından elde edilecek olan saman, kaba yem gibi mahsuller hayvan üreticilerine ücretsiz olarak dağıtılacak.

“TARIMSAL DESTEKLEMELER ÖNEMLİ”

Gürün, bir tarım kenti olan Muğla’da ki üretimin azalmadan devam etmesini sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Başkan Gürün, “Koru Mahallemizde 264 dönüm tarla üzerine tritikale dikimi yapıyoruz. Buradan çıkan mahsulleri kooperatiflerle işbirliği içinde yangından zarar gören hayvan üreticilerine dağıtacağız. Şehrimizi sanılanın aksine turizmden daha çok tarımdan gelir sağlayan bir kent. Bu nedenle tarımsal desteklemeler bizim için çok önemli. Yaşadığımız olumsuz durumların üstesinden hep beraber geleceğiz.  Şehrimizdeki üretimin düşmemesi ve artarak devam etmesi için çiftçilere yönelik projelerimizi ve desteklerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.