Başkan Gümüş’e Teşekkür Plaketi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları Projesi kapsamında Halkoyunları Festivaline yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket verildi.Menteşe’de gerçekleştirilen Anadolu’dan...

Başkan Gümüş’e Teşekkür Plaketi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları Projesi kapsamında Halkoyunları Festivaline yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket verildi.

Menteşe’de gerçekleştirilen Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları Festivali proje koordinatörü Erkan Bekar, Muğla Kültür Sanat Spor Kulübü Derneği Başkanı Yaşar İli ve Başkan Yardımcısı Rıfat Çakmak, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Gümüş’e teşekkür eden Dernek Başkan Yaşar İli, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Proje boyunca bizlere olan desteğini esirgemedi. Bu anlamda bizlerde kendisini ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Umarız bundan sonraki projelerde de bir araya geliriz” dedi.

Başkan Gümüş, kültürel ve sanatsal faaliyetleri her zaman desteklediğini belirterek, “Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları projesi benim de çok beğendiğim ve desteklediğim bir proje oldu. Kentin tanıtımına da büyük katkısı olan bu gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlerin her zaman yanındayız. Bu anlamda Kültür Kenti Menteşemizde Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları adlı projeleri ile kültürel ve sanatsal anlamda katkı sağlayanları ve projede emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarette Muğla Kültür Sanat Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Rıfat Çakmak, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e Halkoyunları festivaline yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.