Başarılarını birlikte kutladılar

Bitez Gülümser Danacı Ortaokulu öğrencilerinin hentbol ve halk oyunlarında elde ettikleri başarılarını okul bahçesinde birlikte kutladılar.Bitez Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulu öğrencilerinin hentbol ve halk oyunları ekiplerinin...

Başarılarını birlikte kutladılar

Bitez Gülümser Danacı Ortaokulu öğrencilerinin hentbol ve halk oyunlarında elde ettikleri başarılarını okul bahçesinde birlikte kutladılar.

Bitez Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulu öğrencilerinin hentbol ve halk oyunları ekiplerinin Muğla’da elde ettikleri başarı okulda öğrenci ve öğretmenler tarafından kutlandı.

Köyceğiz’de yapılan Hentbol İl Birinciliği Müsabakalarında Hentbol Takımı Küçük Erkekler kategorisinde Muğla ili dördüncüsü olurken, yıldız erkekler hentbol takımı da Muğla dördüncüsü oldu.

Okullar ve Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmasında 2 kategoride yarışan Bitez Gülümser Danacı Ortaokulu halk oyunları ekibi, küçükler ve yıldızlar kategorisinde il birincisi oldu. Birincilikleriyle Muğla’yı temsil edecek Bitez Gülümser Mehmet Danacı Orta Okulu başarılarını okul bahçesinde törenle kutladı. Okul Müdürü Devrim Karakuş öğrencilerine konuşma yaptıktan sonra Hentbol takımı ve halk oyunları ekiplerine kupalarını verdi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.