Bariyer hırsızı tutuklandı

Ula İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılan ihbar sonrası Kızılyaka Köyünde bulunan sanayi sitesi içerisinde H.Ö’ye ait oto tamir dükkânından 160 litre yanık yağı çalınması ile ilgili olarak yapılan araştırma sonrası,...

Bariyer hırsızı tutuklandı

Ula İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılan ihbar sonrası Kızılyaka Köyünde bulunan sanayi sitesi içerisinde H.Ö’ye ait oto tamir dükkânından 160 litre yanık yağı çalınması ile ilgili olarak yapılan araştırma sonrası, Karayolları’na ait bariyerleri çaldığı ileri sürülen iki kişi yakalandı.

Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe mevkiinde yol kenarında bulunan Karayolları 26. Şube Şefliğine ait bariyerlerin çalınması ile ilgili Ula İlçe Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası malzemeleri çaldığı ileri sürülen R.A ve Ç.Ü. isimli kişiler Gökova Beldesinde gizlendikleri ormanlık alanda bariyerlerin yüklü olduğu kamyon ile yakalandı.

Hırsızlık olayları ile ilgili Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan adli soruşturma kapsamında hırsızlık olayında kullanılan kamyona el konulurken, çalınan bariyerler Karayolları yetkililerine teslim edildi. Şüphelilerden R.A çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer şüpheli Ç.Ü ise tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.