Barışa Çağrı Mitingi

Ortaca’da Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şubesi (ADD), Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ortaca Şubesi, Eğitim- Sen Ortaca Temsilciliği, Cumhuriyet Mah Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Okmeydanı’nda cenaze...

Barışa Çağrı Mitingi

Ortaca’da Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şubesi (ADD), Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ortaca Şubesi, Eğitim- Sen Ortaca Temsilciliği, Cumhuriyet Mah Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Okmeydanı’nda cenaze töreni için gitti Cem Evi’nde öldürülen Uğur Kurt için Atatürk Tören Alanı’nda “Barışa Çağrı” mitingi düzenlendi.

ADD Şube Başkanı Günür Karaağaç, yaptığı açıklamada; “Her gün kinden daha çok barışa ve kardeşliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde Okmeydanı’nda bir gencin cenaze töreni için gittiği cemevinde öldürülmesi, dostluğa ve kardeşliğe sıkılmış bir kurşundur. Bu tetiği çeken her kim ve kimselerse mutlaka bulunup çıkarılmalıdır. İçinde bulunduğumuz kaostan kurtulmanın seçeneklerinden biriside; ulusumuzu, çağdaş uygarlığa götürecek olan, bölmeyen değil, birleştiren ve insan haklarına saygılı yeni bir anayasa yapılması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.