Bardakçı Koyu’nda yangın

Haber MerkeziBodrum ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Bardakçı koyunda yangın çıktı.Bodrum’un en ünlü turizm sembollerinden biri olan Değirmenler tepesinde akşam saatlerinde yangın çıktı. Makilik alanda çıkan yangın Bodrum’un...

Bardakçı Koyu’nda yangın

Haber Merkezi

Bodrum ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Bardakçı koyunda yangın çıktı.

Bodrum’un en ünlü turizm sembollerinden biri olan Değirmenler tepesinde akşam saatlerinde yangın çıktı. Makilik alanda çıkan yangın Bodrum’un birçok yerinden görüldü. Çalıların kuru olması ve rüzgarın da etkisiyle alevlerin zaman zaman yaklaşık 2 metreye kadar ulaştığı yangına Bodrum ve Konacık belediyelerinden 5 itfaiye aracı müdahale etti. Eşsiz manzarası ile bilinen Değirmenler tepesinde çıkan yangın tepeyi ziyarete gelen vatandaşları oldukça korkuttu. Bardakçı koyunda bulunan lüks otellere rüzgarın da etkisiyle çok yaklaşan alevler itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi olası bir facia önlerken, yaklaşık olarak 5 dönümlük makilik alanın yandığı öğrenildi.

Bu arada, yangının çıkış nedeninin Değirmenler'e ziyarete gelen bir grup gencin sigara izmariti atması sonucu çıktığı iddia edilirken, polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.