Banka para aracı devrildi

Milas'ta, bir bankaya ait para nakil aracının şarampole yuvarlanması sonucu iki kişi yaralandı. İlk sözü “Paralar nerede?” olan yaralı güvenlik görevlisi, paraları teslim edinceye kadar hastaneye gitmeyi kabul etmedi.Yatağan’dan...

Banka para aracı devrildi

Milas'ta, bir bankaya ait para nakil aracının şarampole yuvarlanması sonucu iki kişi yaralandı. İlk sözü “Paralar nerede?” olan yaralı güvenlik görevlisi, paraları teslim edinceye kadar hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

Yatağan’dan Milas istikametine giden Süreyya Aslan hakimiyetindeki 34 EL 1629 plakalı para nakil aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı. Kazada, şarampole yuvarlanan aracın arka bölümünde bulunan özel güvenlik görevlisi Celal Anlar ve sürücü Süreyya Aslan yaralandı.

Yaralı güvenlikçi, aracı terk etmek istemedi. Aracın arka bölümünün zırhlı olması nedeniyle araçtan çıkarılamayan özel güvenlik görevlisi Celal Anlar, ilk önce sağlık ekiplerine paraların nerede olduğunu sordu. Jandarma ekipleri ve banka yetkililerinin iknalarıyla sakinleştirilen yaralı, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda araçtan çıkarıldı. 112 ekiplerince 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.