Balarısı miniklerinden anlamlı ziyaret

Bal Arısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri Muğla Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek 2009 yılında Bitlis Mutki’de şehit düşen Jandarma Er Muzaffer Akkuş’un 26’ıncı yaş gününü kutladılar.Balarısı Kreş ve Gündüz...

Balarısı miniklerinden anlamlı ziyaret

Bal Arısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri Muğla Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek 2009 yılında Bitlis Mutki’de şehit düşen Jandarma Er Muzaffer Akkuş’un 26’ıncı yaş gününü kutladılar.

Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek 2009 yılında Bitlis Mutki’de şehit düşen Jandarma Er Muzaffer Akkuş’un 26’ıncı yaş gününü kutladılar.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, Muğla Harp Malulü ve Gaziler Derneği Başkanı Sezai Kanlıyer ve şehit ailelerinin hazır bulunduğu ziyarette minikler kendi hazırladıkları Atatürk resmini Dernek Başkanı Mehmet Akkuş’a hediye ettiler.

Ardından minikler 2009 yılında Bitlis Mutki’de şehit düşen Jandarma Er Muzaffer Akkuş’un doğum gününü babası Dernek Başkanı Mehmet Akkuş ile kestikleri pasta ile kutladılar.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette konuşan Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi sahibi Ertan Demir; “Ziyaretimizde Dernek Başkanımız Meehmet Akkuş’un  oğlu Şehit Muzafferin doğun gününü ailesine sürpriz yaparak kutlamak istedik. 4-5 yaş grubu çocuklarımızı şehit vwe gazi kavramlarını öğretmek amacıyla her yıl Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ediyoruzç 2014-2015 eğitim-öğretim yılında bu tür etkinliklerle yerlerinde görmelerini sağlayıp çocuklarımızın bilinçlenmesini sağlamaya devam edeceğiz dedi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ise; “Balarısı Kreşi her sene ziyaretimize gelerek oğlum Muzaffer’in doğum gününü kutluyorlar. Yine bizi çok mutlu ettiler. Kreş sahibi Ertan Demir’e, öğretmenlere ve minik öğrencilere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.