Bahar Kupası Voleybol Turnuvası başlıyor

Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği geleneksel olarak her yıl düzenlediği ‘Bahar Kupası Voleybol Turnuvaları’nın 5.’sini 21 Mart-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Konu hakkında açıklama yapan...

Bahar Kupası Voleybol Turnuvası başlıyor

Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği geleneksel olarak her yıl düzenlediği ‘Bahar Kupası Voleybol Turnuvaları’nın 5.’sini 21 Mart-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konu hakkında açıklama yapan İlçe Temsilcisi Ali Şerefli; “Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği olarak ilçemizdeki öğretmenler ve eğitim çalışanları arasında 21 Mart - 10 Mayıs tarihleri arasında Voleybol Turnuvası düzenlemiş bulunuyoruz. Bu yıl 5.’sini gerçekleştireceğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Bahar Kupası Voleybol Turnuvası için öğretmen arkadaşlarımızın ve eğitim çalışanlarımızın katılımlarını bekliyoruz.

Voleybol turnuvasını düzenlemekteki amacımız, öğretmenlerimizi ve eğitim çalışanlarımızı çalışma ortamındaki stresten biraz olsun uzaklaştırmak ve İlçe merkezi, belde, köy ve mahalle okulları arasında eğitim çalışanlarımızın tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak, aralarında işbirliğinin gelişmesine yardımcı olmak, sporun içinde var olan birleştiricilik sayesinde farklı görüşte ve inanışta olan insanlarımızı bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamaktır.

Yatağan Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği olarak, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızın hem spor yapmalarını, hem de sporla birlikte eğlenmelerini ve dinlenmelerini, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak, oyuncusuyla seyircisiyle insanlarımızın birlik ve beraberliklerini artırmaktır.

Türk Eğitim-Sen olarak bu tür organizasyonlar düzenlemeyi kendimize görev addediyoruz. Türk Eğitim-Sen 5. Geleneksel ‘‘Bahar Kupası Voleybol Turnuvası’’na katılımcılarına şimdiden teşekkür ediyoruz. Yatağan halkını da katılımcıları desteklemek amacıyla maçlarımızı seyretmeye bekliyoruz. Turnuvaya başvurular sürüyor.” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.