Azerbaycan için Bayrak Desteği

Yatağan Belediyesi, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerginlikte Azerbaycan’a manevi destek olmak amacıyla belediye hizmet binası önündeki cadde üzerine Azerbaycan Bayrağı astı. İlçede yaşayanlar, Türk Bayrağı’nın yanında...

Azerbaycan için Bayrak Desteği

Yatağan Belediyesi, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerginlikte Azerbaycan’a manevi destek olmak amacıyla belediye hizmet binası önündeki cadde üzerine Azerbaycan Bayrağı astı. İlçede yaşayanlar, Türk Bayrağı’nın yanında kardeş ülke Azerbaycan Bayrağı’nın asılmasını, sevinçle karşıladı.

Mustafa AKTAŞ

Yatağan Belediyesi’nce, Ermenistan’ın saldırılarına uğrayan Azerbaycan’a manevi destek verildi. Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün talimatıyla, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’ne Azerbaycan Bayrağı asıldı. Bayrağın yanına ayrıca Türk bayrağı ve Yatağan Belediyesi’nin logosunun bulunduğu bayraklar asıldı.

İlçede yaşayanlar, kardeş ülke Azerbaycan Bayrağı’nın Türk Bayrağı’yla birlikte asılmasını büyük sevinçle karşıladı. Atatürk Caddesi’ndeki esnaflardan Mustafa Kütük, “Bence çok olumlu bir davranış. Azerbaycan bizim kardeşimizdir. Onlar varsa biz varız. Dünyada bize destek olan tek ülkedir. Bayrağın oraya asılması bizi çok mutlu etti. Azerbaycan bizim can kardeşimiz. Çok memnun olduk” diye konuştu.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ise “Azerbaycanlı kardeşlerimizin haklı davasında, onların yanında yer almak adına Belediye Meydanımız’ a Azerbaycan Bayrağı’nı astık. Dualarımız onlarla” dedi.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.