Aydem Temiz Enerji ile buluşturdu

Aydem, elektrik enerjisini büyük oranda yenilenebilir enerji kaynaklarından tedarik ederek müşterilerine sunuyor. Aydem’in sunduğu temiz enerjiyi tercih eden bölgenin en prestijli turizm şirketlerinden Liberty Hotels Lykia yönetimine...

Aydem Temiz Enerji ile buluşturdu

Aydem, elektrik enerjisini büyük oranda yenilenebilir enerji kaynaklarından tedarik ederek müşterilerine sunuyor. Aydem’in sunduğu temiz enerjiyi tercih eden bölgenin en prestijli turizm şirketlerinden Liberty Hotels Lykia yönetimine temiz enerji sertifikası yapılan törenle verildi. Temiz enerjiyi Muğla’da tercih eden ilk ve tek otelin Liberty Hotels Lykia olduğu bildirildi.

Ürettiği çevre dostu enerjiyle ülke ekonomisine artı değer sağlayan Bereket Enerji Şirketler Grubu’na bağlı Aydem Elektrik, en kaliteli hizmeti, eksiksiz biçimde sunmaya çalışırken müşterilerine kullandırdığı elektrik enerjisinin tedariğini de yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlamaya özen gösteriyor.

Doğal güzellikleriyle dünyaca ünlü Fethiye bölgesinin en büyük otellerinden Liberty Hotels Lykia da büyük bir çevre duyarlılığı göstererek temiz enerji kullanmak için Aydem’i tercih eden kuruluş olarak dikkat çekiyor. Aydem yetkilileri de özel bir törenle otel yönetimini temiz enerji sertifikasıyla belgelendirdi. Liberty Hotels Lykia Otel Müdürü Efe Pars’a belgeyi Aydem yöneticisi Bünyamin Rüzkar sundu.

Yapılan törende konuşan Aydem Yöneticisi Bünyamin Rüzkar, otel yönetimini temiz enerji kullandıkları ve kullanımı konusunda örnek oldukları için kutlayarak, “Aydem, asli amacı olan güvenli, sürekli, kaliteli elektrik sağlama görevini yerine getirirken sosyal ve çevresel açıdan gelişimin, sürdürülebilirliğin öneminin bilinciyle işleyişini planlamaktadır. Bu doğrultuda müşterilerimize sunduğumuz enerjinin de yenilenebilir doğal kaynaklarından oluşmasına önem veriyoruz. Toplam enerji tüketiminin içinde yenilenebilir enerjinin payı arttıkça karbondioksit emisyonu, zararlı atıklar ve dışa bağımlılık azalır, ülke ekonomisine de büyük katkıda bulunulur” dedi.

Belgeyi teslim alan Liberty Hotels Lykia Otel Müdürü Efe Pars dünyanın en güzel coğrafyasında dünyaya turizm hizmeti vermenin bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, “Bu ülkenin doğasını, çevresini kullanarak turizm hizmeti veriyoruz. Buna karşın tüm tesislerimize doğal kaynaklardan üretilen temiz enerjiyi kullanıyor ve doğaya olan sorumluğunu yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.