Atıcılar 12’den vurdu

Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği tarafından Ödüllü Tek Kurşun Atış Yarışması düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren atıcılar, çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.Yatağan Avcılar-Atıcılar...

Atıcılar 12’den vurdu

Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği tarafından Ödüllü Tek Kurşun Atış Yarışması düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren atıcılar, çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.

Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği tarafından 6. Ödüllü Tek Kurşun Atış Yarışması düzenlendi. Gereme Avcılık’ın ana sponsorluğunda Taşdibi Mevkisinde üç turlu ve altışar atışlı gerçekleştirilen yarışmada, her bir turun sonuçlarının toplamıyla ilk 10’a giren yarışmacılara ödüller verildi.

Şehitler ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan yarışmaya, Yatağan Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kamil Kıspet, Kavaklıdere Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Engin Güzel, Muğla Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin İnci, Kavaklıdere Başkanı Fikri Demirtaş, Bozdoğan Başkanı Ömer Orhan ve çok sayıda avcı ile atıcı katıldı.

Öte yandan, yarışmanın eğlenceli geçmesi için Bozdoğan’ın Koyuncular Mahallesi’nden gelen Cazgır Ali Kunteroğlu manileriyle yarışmaya renk kattı.

Yarışmanın açılış konuşmasını yapan Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Akalp, yarışmaların kazasız belasız geçmesini diledi.

Yarışmaların düzenlenmesinde emeği geçen başta Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kamil Kıspet, Emniyet Müdürü Ali Özher olmak üzere herkese teşekkür eden Akalp, “Geleneksel olarak her yıl mayıs ayı içinde Ödüllü Tek Kurşun Atış Yarışması düzenliyoruz. Bu yarışmayla, avcılarımızı ve atıcılarımızın spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ diyerek spora verdiği önemi ortaya koyduğu gibi, biz de ilçemizde atıcılık sporunun gelişmesi için üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından başlayan yarışmaların hakemliğini Hüseyin İnce, Fikri Demirtaş ve Ömer Orhan yaparken yapılan yarışmalarda dereceye girenler şu şekilde:

  1. Mahmut Arslan 118 puan, 2. Nevrez Bütün 113 puan, 3. Mustafa Kartap 112 puan, 4. Mesut Veli İnanç 104 puan, 5. Emrah Arıkan 103 puan, 6. Ali Gencer 100 puan, 7. Özay Dönmez 99 puan, 8. Erhan Çiçek 98 puan, 9. Murat Demir 97 puan, 10. Barış Gül 96 puan.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.