Ateş alan tüfeğin saçmaları yüzüne geldi

Seydikemer ilçesinde av tüfeğinin ateş alması sonucu çenesinden ve yüzünün değişik noktalarından yaralanan kişi, ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.Seydikemer İlçesi Kayadibi Mahallesi'nde yaşayan 61 yaşındaki Niyazi...

Ateş alan tüfeğin saçmaları yüzüne geldi

Seydikemer ilçesinde av tüfeğinin ateş alması sonucu çenesinden ve yüzünün değişik noktalarından yaralanan kişi, ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.

Seydikemer İlçesi Kayadibi Mahallesi'nde yaşayan 61 yaşındaki Niyazi Kutan, henüz belirlenemeyen bir nedenle av tüfeğinin ateş alması sonucu çenesinden ve yüzünün değişik noktalarından ağır yaralandı.

Kutan, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Fethiye'deki özel bir hastaneye kaldırıldı.Hastanede yapılan müdahalenin ardından doktorlar, Kutan'ın tam teşekküllü bir hastaneye kaldırılmasına karar verdi. Hastane yetkilileri hastanın sevki için Sağlık Bakanlığı'ndan ambulans helikopter talebinde bulundu.

Yapılan görüşmeler neticesinde Antalya'dan havalanan helikopter, Fethiye Devlet Hastanesi'ndeki piste indi. Ambulansla hastaneye getirilen Kutan, helikoptere alınarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. (İHA)

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.