Ata’ya saygı için koştular

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. Yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından bu yıl 22’incisi düzenlenen Atatürk’e Saygı Yol Koşusu’na geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılım...

Ata’ya saygı için koştular

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. Yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından bu yıl 22’incisi düzenlenen Atatürk’e Saygı Yol Koşusu’na geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılım oldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Atatürk’e Saygı Yol Koşusu’nun bu yıl 22’ncisi düzenlendi. Koşuya, Muğla Sıtkı Koçman, Aydın Adnan Menderes ve Denizli Pamukkale Üniversiteleri ile ferdi ve kulüp bazında toplam 350 sporcu katıldı.

Kadınlar 6 bin metre koşusu Uğur Mumcu Bulvarı'ndan, erkekler 8 bin metre koşusu ise Muğla Üniversitesi kampusü giriş kapısı önünden başladı. Yarışlar, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde son buldu. Yarışlarda kadınlarda Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri Fatma Hacıköylü birinci, Fadime Sarı ikinci, Derya Kaya da üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri Hakan Duvar birinciliği, İlyas Onur Saban ikinciliği, Ramazan İsmel de üçüncülüğü elde etti.

Veteranlarda ise Abdullah Yavuz Ertekin birinci, Yaşar Anter ikinci, Alican Azizoğlu ise üçüncülüğü kazandı.

Yarışların ardından Cumhuriyet Meydanı’nda ödül töreni düzenlendi. Kategorilerinde ilk 3 sıraları alanlara ödülleri Vali Amir Çiçek, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Garnizon Komutanı Halil Çelik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar ve Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu tarafından verildi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.