Aşkı için 3 bin km pedal bastı

Polonyalı Sebastian Niemeczek, Marmaris’te çalışan kız arkadaşını görebilmek için bisikleti ile 3 bin km yol kat ederek geldi.Polonyalı aşık, Marmaris'te çalışan kız arkadaşını görmek için bisikletiyle 3 bin kilometre...

Aşkı için 3 bin km pedal bastı

Polonyalı Sebastian Niemeczek, Marmaris’te çalışan kız arkadaşını görebilmek için bisikleti ile 3 bin km yol kat ederek geldi.

Polonyalı aşık, Marmaris'te çalışan kız arkadaşını görmek için bisikletiyle 3 bin kilometre pedal bastı. Ağustos ayı başında Polonya'nın Poznan kentinden yola çıkan Polonyalı Sebastian Niemeczek günde 100 kilometre pedal çevirerek Marmaris'te çalışan sevgilisi Eva Mras'anın yanına geldi. 25 yaşındaki Polonyalı 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda sevgilisi 23 yaşındaki Eva Mras'a sarılarak hasret giderdi. Marmaris'te tur rehberi olarak çalışan kız arkadaşının yanına gelmeye karar veren Niemeczek, 30 günlük seyahatinde her gün 100 kilometre yol aştı. Tur boyunca Niemeczek, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Avusturya, Slovakya, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan'dan geçerek Türkiye'ye giriş yaptı. Marmaris'te çalışan sevgilisi Eva Mras'a kavuşan Niemeczek kız arkadaşını çok özlediğini ve kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Niemeczek, "Bir tur planı daha önceden yapmıştım kız arkadaşım Marmaris'te olunca turu burada bitirmeye karar verdim. Onu çok özlemiştim. Kavuştuğum için çok mutluyum. Bir sonraki tur programının adresi Filistin Nablus, Gürcistan Kutaisi ve Ukrayna olacak" dedi.

Niemeczek'in kız arkadaşı Eva Mras da sevgilisini heyecanla beklediğini ifade ederek, "Benim için hem zor hem de heyecanlı bir bekleyiş oldu. Sonunda kavuştuğum için çok mutluyum. Yaptığı jest çok güzeldi" dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.