Asker eğlencesinde maganda tatsızlığı

Fethiye’de düzenlenen bir asker uğurlama gecesinde belindeki tabancayı çıkartan bir asker yakını, havaya gelişigüzel ateş edince ortaya bu istenmeyen görüntü çıktı. Asker yakınları bu kişiyi anında uyarıp, başka atış...

Asker eğlencesinde maganda tatsızlığı

Fethiye’de düzenlenen bir asker uğurlama gecesinde belindeki tabancayı çıkartan bir asker yakını, havaya gelişigüzel ateş edince ortaya bu istenmeyen görüntü çıktı. Asker yakınları bu kişiyi anında uyarıp, başka atış yapmasını önledi.

Görenlerin tepkisine neden olan görüntü Fethiye’nin Menteşeoğlu Mahallesi’ndeki vatani görevine gidecek 14 asker adayı için düzenlenen asker uğurlama gecesinde yaşandı. Ellerine kınalar vurulan, damatlar gibi tek tip giyinen asker adayları, Menteşeoğlu İlköğretim Okulu Bahçesi’nde düzenlenen gecede aileleri yakınları ve arkadaşlarıyla eğlenip vatani görevine davul ve zurnalarla uğurlandılar.

Tüm şehit askerler için saygı duruşunda bulunulan gecede İstiklal Marşımız büyük coşku içersinde söylendi. Ellerine kına yakılan geçler, hareketli müzik eşliğinde bol, bol oynarken, bir ara coşkuya kendini kaptıran bir asker yakını belindeki tabancayı çıkartıp havaya doğru ateşledi. Bu istenmeyen görüntü dışında son derece eğlenceli geçen gecede, asker adayları 15 ay sürecek vatani görevinin heyecanı içinde aileleri ve arkadaşlarıyla eğlenerek vatani görevlerine koştu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.