Asi Tayfa Soma’da

Bodrumspor’un taraftar grubu Asi Tayfa, 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma’ya giderek madencilerin ve halkın acısına ortak oldu. Şehit Madencilerin mezarlarına karanfil ve Bodrumspor atkısı bırakarak dua eden Asi Tayfa üyeleri...

Asi Tayfa Soma’da

Bodrumspor’un taraftar grubu Asi Tayfa, 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma’ya giderek madencilerin ve halkın acısına ortak oldu. Şehit Madencilerin mezarlarına karanfil ve Bodrumspor atkısı bırakarak dua eden Asi Tayfa üyeleri duygu dolu anlar yaşadı. Yaklaşık 40 kişilik bir grup ile Soma’ya giden Asi Tayfa üyeleri şehit madencilerin mezarlarını ziyaret ettikten sonra Bodrum’a geri döndü.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, taraftar grubu Asi Tayfa’nın bu anlamlı ziyaretinden dolayı taraftarlara teşekkür ederek, “Soma’da yaşanan büyük facia tüm ülkemizi ve bizleri derinden üzdü. Soma’da şehit olan madenci emekçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkemize sabır diliyorum. Umarım bundan sonra bu tür facialar yaşanmaz” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.