Asfalt bakım ve onarım çalışmaları başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının düzelmesi ile birlikte asfalt bakım ve onarım çalışmalarına başladı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında yağışlardan dolayı...

Asfalt bakım ve onarım çalışmaları başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının düzelmesi ile birlikte asfalt bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında yağışlardan dolayı bozulan mevcut asfaltların bakım onarım çalışmalarına Muğla İli genelinde başladı. Ekipler, Milas İlçesi Sanayi Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinde asfalt bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ederken Seydikemer İlçesi Uğurlu Mahallesinde de çalışmalara başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Uzun süredir çalışma programımız içerisinde yer alan fakat hava şartlarından dolayı başlayamadığımız asfalt bakım çalışmalarımıza, yağışların azalmasıyla beraber İlimizin birçok yerinde başladık. Ekiplerimiz de özveri ve hassasiyetle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlerleyen günlerde yeni asfalt yol çalışmalarımızda başlayacak, Daire Başkanlığımız olarak halkımıza hizmet için ne gerekiyorsa planlayarak vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.