ŞEHİT POLİSİN KIZINA EMNİYETTEN ANLAMLI SÜRPRİZ
Şehit polis memuru Tayfun Baş’ın kızı Ayseren Baş’ın 6’ncı yaş günü, emniyet teşkilatının farklı birimlerinde görev yapan personelin katılımıyla kutlandı. Küçük Ayseren’in mutluluğuna ortak olan polis ekipleri, anlamlı buluşmada duygu dolu anlar yaşattı.

Muğla’da şehit Polis Memuru Tayfun Baş ve Özlem Baş’ın kızları, Muğla Teknoloji Koleji (MTK) Anaokulu öğrencisi Ayseren Baş için doğum günü kutlaması düzenlendi. Ayseren’in 6’ncı yaş gününde gerçekleştirilen kutlamaya emniyet teşkilatının farklı birimlerinde görev yapan personel katılarak küçük öğrenciyi yalnız bırakmadı.
Kutlamada Özel Harekât, Trafik, Sosyal Hizmetler, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Komiser Hamdi Bey Karakolu ve devriye ekiplerinde görevli polisler yer aldı. Muğla Teknoloji Koleji Anaokulu öğretmenleri ve okul yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte, emniyet personeli Ayseren’in yeni yaşını kutlayarak kendisine çeşitli iyi dileklerde bulundu.
Şehit polis memurunun kızının mutluluğuna ortak olmak amacıyla gerçekleştirilen buluşma, emniyet teşkilatının şehit ailelerine yönelik vefa ve dayanışmasını bir kez daha ortaya koydu. Kutlamanın ardından Şehit Polis Memuru Tayfun Baş rahmet, minnet ve saygıyla anılırken, kızı Ayseren Baş'a sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür temennisinde bulunuldu.

Kaynak:YELDA ERGEZEN
Bu haber toplam 143 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.