Arslan ve Gümüş fidan dikti

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan , Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Başkan Yardımcıları Şemsiana Anaokulu ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen fidan dikme etkinliğine katılarak öğrencilerle birlikte...

Arslan ve Gümüş fidan dikti

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan , Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Başkan Yardımcıları Şemsiana Anaokulu ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen fidan dikme etkinliğine katılarak öğrencilerle birlikte ağaç ve çiçek fidesi diktiler.

Şemsiana Anaokulu öğrencileriyle birlikte fidan diken Başkan Gümüş öğrencilere; “Sizler bizim fidanlarımız, geleceğimizsiniz. Sizlerle ile birlikte büyüyecek olan fidanlarımıza iyi bakalım” dedi.

Başkan Gümüş; “Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Böylesine anlamlı ve güzel bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Etkinliğin içerisinde yer almaktan ve öğrencilerimizle birlikte ağaç dikmekten büyük zevk ve keyif aldım. Bu yaştaki çocuklar görerek, yaparak, yaşayarak öğreniyorlar. Eğlenerek öğretmek ve çevre bilinci oluşturmak için bugün böyle bir çalışma yapılması son derece başarılı bir girişimdir. Öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmak için fidan dikimi çok isabetli bir yöntem olmuş. Öğrencilerimizin ağaç ve doğa sevgisi kazanmasını sağlamak ve çevresine karşı daha duyarlı olmaları için yapılan ağaç dikme etkinliğinde, öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendiler. Bu güzel etkinliği düzenleyen tüm ekibi yürekten kutluyor, başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.