Arınç nikah şahitliği yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 30 yıllık bir dostluğu bulunan Muğla Basın Yayın Enformasyon Müdürü Cavit Okur’un kızının nikah şahitliğini yaptı.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muğla Basın yayın Enformasyon...

Arınç nikah şahitliği yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 30 yıllık bir dostluğu bulunan Muğla Basın Yayın Enformasyon Müdürü Cavit Okur’un kızının nikah şahitliğini yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Muğla Basın yayın Enformasyon Müdürü Cavit Okur’un kızının düğününde nikah şahitliği yaptı. Düğün için Muğla’nın Köyceğiz ilçesine gelen Arınç, evlilik cüzdanını geline verdi.

Karayolu ile Köyceğiz ilçesine gelen Başbakan Yardımcısı Arınç, 30 yıllık dostum dediği Cavit Okur’un kızı Mümine Okur ve damat Emre Ak'ın Köyceğiz Belediyesi Delta Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğününde nikah şahitliği yaparken, diğer nikah şahitleri Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar oldu. Çiftin nikahını ise Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan kıydı.

Köyceğiz’de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başbakan Yardımcısı Arınç, sık sık fotoğraf çektirdi. Nikah töreninde konuşan Bülent Arınç, “Sayın başkanımız iki değerli gencimizin nikahlarını kıydı. Bizler de, sizler de şahit oldunuz. Değerli evlatlarımız Mümine ve Emrah karı-koca oldular ve dünya evine girdiler. Kendilerini candan tebrik ediyorum. Cavit Hoca benim 30 yıllık dostum ve arkadaşım. Mümine’nin benim kızlarım ile arkadaşlığı var. Aile olarak birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Hayat uzun ve ince bir yolculuk. Bazen çok sabırlı olmamızı gerektiren sıkıntılar badireler yaşayabiliriz. Hayatın her döneminde böylesine neşeli olamayabiliriz. Evlilikte kızımıza düşen bir görev var. Sabırlı olacak, eşini daha çok sevecek. Ona daha çok bağlılık ile birlikte zorlukları aşacaklar. Bu iş böyle olmaz derlerse Allah korusun o zaman hepimiz üzülürüz. Sabır lazım, anlayış lazım, sevgi lazım, sadakat lazım. Nikah cüzdanını damada vermem çünkü neden biliyor musunuz? Kendi başıma geldi. Bu aile cüzdanımı nereye koyduğumu bulamadım. Bana vermişlerdi ama nereye koyduğumu bir daha bulamadım. Bizler savruk insanlarız, bunun kıymetini çok fazla bilemiyoruz, ancak hanımlar bir yere koyarlar ve lazım olduğunda elleriyle koymuş gibi anında bulurlar" diyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikah töreninde orkestra tarafından seslendirilen ilahı ve ardından ‘Mihriban’ şarkısına eşlik ederken, gecenin sonunda Sema gösterisini izledi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.