Arınç, belde ve köyleri gezdi

Marmaris'e gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, köy ve beldelere ziyaretlerde bulundu. Arınç'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yerel ve...

Arınç, belde ve köyleri gezdi

Marmaris'e gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, köy ve beldelere ziyaretlerde bulundu. Arınç'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması" toplantısına katılmak için Marmaris'e gelen Bülent Arınç, Turgut Köyü İçmeler Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Turgut köyünde 30 yıllık arkadaşı Köy Muhtarı Naci İşler'i çok uzun zamandan beri tanıdığını söyleyen Arınç, muhtar İşler'in köylülerin köydeki vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için çaba gösterdiğini ve güzel işlere imza attığını söyledi. Turgut köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyen Arınç'a, Turgut yöresine has yer fıstığı ikram edildi. Daha sonra aynı köyde bulunan ve bu yıl Avrupa'nın en yeni lüks oteli seçilen Angel's Peninsula'yı ziyaret eden Arınç'a eşi de eşlik etti. Tesis yöneticileri, Arınç çiftine otel hakkında bilgi verdi. İçmeler Belediyesi'ni de ziyaret eden Arınç, Belediye Başkanı Zeki Eren'den belde hakkında bilgi aldı. Beldelerinin adını, şifalı olduğu belirlenen kaynak suyundan aldığını belirten Eren, bu suyun değerlendirilerek kış turizminin hayata geçirilmesi için Marmaris Ticaret Odası ile ortak bir çalışma yapmayı planladıklarını, bu konuda destek talepleri olduğunu dile getirdi.

Eren, daha sonra ziyaret anısına Arınç'a beldenin fotoğrafını ve belde amblemi işlenmiş bakır bir tabak hediye etti.

Bu yıl eğitim öğretime başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu'nu da ziyaret eden Arınç'ı, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar karşıladı. Öğrencilerin halk oyunları gösterisini izleyen Arınç, okul hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.