Arıcılara sertifika

Ortaca Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Arı Yetiştiriciliği” kursunu başarı ile bitiren 42 kursiyere sertifikaları verildi.Ortaca Gıda...

Arıcılara sertifika

Ortaca Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Arı Yetiştiriciliği” kursunu başarı ile bitiren 42 kursiyere sertifikaları verildi.

Ortaca Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen “Arı Yetiştiriciliği” sertifika verilme hakkında bilgi veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Okan Bilgiç’in verdiği bilgide; “ Açılan arı yetiştiriciliği kursu, başarı ile sonuçlandırılmıştır. 49 üreticimizin müracaat ettiği kursa eksiksiz devam eden 42 üreticimiz başarı ile bitirdi. İlçe Halk Eğitim Müdürümüz Naim Özer’ in katılımlarıyla İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Merkezinde yapılan toplantı ile kurs hakkında değerlendirilmeler yapılmış ve başarılı kursiyerleri sertifikaları teslim edildi.. Talep gelmesi halinde bu ve diğer konularda İlçe Müdürlüğümüzce Kurs , Eğitim ve Seminerler düzenlemeye devam edilecektir. İlçe çiftçisinin ihtiyaçları ve tarımda gelişen yeniliklerle ilgili olarak Müdürlüğümüzce herhangi bir talep beklemeden, rutin eğitim faaliyetlerine devam edilmektedir. Kursumuzda eğitici olarak görev alan Veli Türk ve Hulisi Kıyak önümüzdeki yıl içinde kursa katılan çiftçilerimizle görüşmeye devam edip, kursun etkisini yerinde tespit etmeye devam edecektir. Ortaca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak üreticilerimize sağlıklı ve bol kazançlı günler dileriz” diye konuştu.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.