“Arda Kalan” fotoğraf sergisi

Menteşe Belediyesi ve Karia Görüntü Avcıları tarafından, Soma’da hayatını kaybeden Maden Emekçileri Anısına fotoğraf sergisi düzenleniyor. Cihan Karaca’nın “Arda Kalan” adlı fotoğraf sergisi 18 Mayıs 2015 Pazartesi...

“Arda Kalan” fotoğraf sergisi

Menteşe Belediyesi ve Karia Görüntü Avcıları tarafından, Soma’da hayatını kaybeden Maden Emekçileri Anısına fotoğraf sergisi düzenleniyor. Cihan Karaca’nın “Arda Kalan” adlı fotoğraf sergisi 18 Mayıs 2015 Pazartesi Günü Saat: 17:00’de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde sergilenecek.

Cihan KARACA Kimdir?

1973 Nazilli / AYDIN doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Nazilli’de tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu. Halen memleketi Nazilli’de bir köyde sınıf öğretmenliği görevimi sürdürmekte. Üniversite yıllarında tanıştığı fotoğraf hobisi ilerleyen yıllarda hayatında daha çok yer işgal etmeye başladı. Çeşitli derneklerde yönetim ve eğitim gibi faaliyetlerde bulundu. Şu an itibarıyle BUFSAD (Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği), KUFSAD (Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Derneği) ile SSS (Sille Sanat Sarayı) üyesi. 2012 yılında Sami Güner Kupasını, 2013 yılında AFIAP ünvanını aldı. Fotoğraf çalışmalarına çeşitli projelerle ve daha çok belgesel ağırlıklı çekimlerle devam ediyor.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.