Araçlar birbirine çarparak durabildi

Marmaris ilçesine bağlı Armutalan beldesinde ara sokaktaki bir kavşakta çarpışan iki araç, villa duvarına çarparak durabildi. Kazada biri hamile kadın diğeri küçük yaşta bir çocuk olmak üzere üç kişi yaralandı.Kaza, Armutalan...

Araçlar birbirine çarparak durabildi

Marmaris ilçesine bağlı Armutalan beldesinde ara sokaktaki bir kavşakta çarpışan iki araç, villa duvarına çarparak durabildi. Kazada biri hamile kadın diğeri küçük yaşta bir çocuk olmak üzere üç kişi yaralandı.

Kaza, Armutalan Merkez Mahallesi Doktor Berkant Güler sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; otomobille ile işe giden Sultan Duzcu (35) , kavşaktan geçtiği sırada, kavşağın solundaki Mustafa Demir'in kullandığı otomobile çarpıştı.Çarpmanın hızıyla iki otomobil , kavşağın köşesindeki villanın duvarına çarparak durabildi.Kazada, 3 aylık hamile olduğu öğrenilen otomobilin sürücüsü Sultan Duzcu ve diğer otomobilde bulunan , Asuman Demir ve 3 yaşındaki kızı Ayşegül Demir yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere sevk edildi.Kazada otomobilin çarptığı villanın duvarı zarar gördü. Her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.