Aracın altında metrelerce sürüklendi

Fethiye ilçesinde meydana gelen kazada bir seyahat firmasına ait midibüs, motosikletle çarpıştı. Midibüsün altında sürüklenen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.Kaza, Fethiye merkez İnönü Bulvarı’nda meydana geldi. Musa...

Aracın altında metrelerce sürüklendi

Fethiye ilçesinde meydana gelen kazada bir seyahat firmasına ait midibüs, motosikletle çarpıştı. Midibüsün altında sürüklenen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, Fethiye merkez İnönü Bulvarı’nda meydana geldi. Musa Varol (56) yönetimindeki bir seyahat firmasına ait içinde yolcu bulunmayan 48 FF 200 plakalı midibüs petrol ofisi karşısında aniden bu istasyona doğru sinyal vermeden dönünce Muğla makası istikametine gitmekte olan Emre Büyükçakal (16) idaresindeki 48 DL 455 plakalı motosiklete çarptı. Midibüs motosiklet ve sürücüsünü yaklaşık 4 metre altına alarak sürükledikten sonra durabildi. Yol kaza nedeniyle kısa süreli olarak trafiğe kapanırken ağır yaralı olan motosiklet sürücüsü Emre Büyükçakal 112 acil ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.