Apartman çatısında bahçe

Yatağan ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki Nevzat Turan adlı vatandaş oturduğu apartamın çatısını adeta bahçeye dönüştürdü. Turan, çatıdaki bahçesinde Üzümden Muşmulaya varıncaya kadar bir çok ürün yetiştiriyor.Yatağan...

Apartman çatısında bahçe

Yatağan ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki Nevzat Turan adlı vatandaş oturduğu apartamın çatısını adeta bahçeye dönüştürdü. Turan, çatıdaki bahçesinde Üzümden Muşmulaya varıncaya kadar bir çok ürün yetiştiriyor.

Yatağan İlçesinde 78 Yaşındaki üç çocuk babası emekli Nevzat Turan, kendine ait apartmanın çatı katında, erik, muşmula, nar, üzüm gibi meyvelerin yanı sıra çok çeşit çiçek türleri ve sebze yetiştiriyor.

Yatağan Akyol Mahallesinde yaşayan 78 Yaşındaki üç çocuk babası emekli Nevzat Turan, kendine ait apartmanın çatı katı adeta bir bahçeyi andırıyor.  Apartmanın çatısında bir bahçede yetişebilecek her şey mevcut. Emekli olduktan sonra 10 yıl önce kendini bu çalışmaya adayan Turan; “Apartmanın çatı katında ihtiyacım olan birçok meyve ve sebzeyi yetiştiriyorum. Ayrıca çok çeşit çiçekleri de burada rahat bir şekilde yetiştiriyorum. Bu çalışma bana hem heyecan hem de yaşama azmi veriyor.  Ne var ki çok bakım istediği için zamanımın çoğunu burada geçiriyorum.  İnsan isterse ihtiyacı olan birçok ürünü evinin değişik yerlerinde yetiştirebilir”dedi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.