Antrenörlük kursu sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Muğla Şubesi tarafından düzenlenen Kemal Dirikan TFF Grassroots-C Antrenör Lisans kursu sona erdi.Türkiye Futbol Antrenörleri Muğla Şubesi tarafından düzenlenen Kemal Dirikan TFF Grassroots-C Antrenör...

Antrenörlük kursu sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Muğla Şubesi tarafından düzenlenen Kemal Dirikan TFF Grassroots-C Antrenör Lisans kursu sona erdi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Muğla Şubesi tarafından düzenlenen Kemal Dirikan TFF Grassroots-C Antrenör Lisans Kursu 7-16 Ocak tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tesislerinde yapıldı. Muğla ve diğer illerden toplam 30 kursiyerin katıldığı kurs sonunda kursiyerlere belgeleri verildi.

TÜFAD Muğla Şube Başkanı ve TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri Alaiddin Naganlu, geçtiğimiz Haziran ayında vefat eden Muğlaspor’un efsane hocası Kemal Dirikan anısına düzenlenen ‘TFF Grasstroot-C Antrenör Lisans Kursu’nun 16 Ocak Perşembe günü yapılan uygulama sınavları ile sona erdiğini açıkladı.

Naganlu, “7-16 Ocak 2014 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi BESYO spor tesislerinde 30 kursiyerin katılımıyla tamamlanan kursta UEFA Tutor Hocaları Muammer Birdal ve Özer Yurteri eğitimci olarak görev yaptı. Muğla’dan 16, Aydın’dan 6, Denizli’den 6 ve Ankara’dan 2 adayın katıldığı kurs başarılı bir şekilde tamamlandı. Kursu başarıyla bitiren adaylar amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, kadınlar 2. Ligi takımlarında teknik sorumlu ve tüm Kadınlar Ligi takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yapabileceklerdir. Kursumuzun başarıyla tamamlanmasında başta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Özkan'a, Yrd. Doç. Dr. Yakup Akif Afyon'a ve kurs boyunca bizlere destek olan Üniversitemiz çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.