Anne-oğul Yücelen’de sağlık buldular

Bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle genç yaşta felç olan ve bastonla yürümek zorunda kalan Mehmet Aybatar adlı vatandaş ile yine kendisi gibi bel fıtığına yakalanan annesi Ayten Aybatar, Muğla Yücelen Hastanesi’nde gerçekleşen...

Anne-oğul  Yücelen’de sağlık buldular

Bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle genç yaşta felç olan ve bastonla yürümek zorunda kalan Mehmet Aybatar adlı vatandaş ile yine kendisi gibi bel fıtığına yakalanan annesi Ayten Aybatar, Muğla Yücelen Hastanesi’nde gerçekleşen operasyon ve tedavileri sonrası tekrar sağlıklarına kavuştular ve çifte mutluluk yaşadılar.

Her ikisi de bel fıtığı rahatsızlığına yakalan anne ve oğul, Muğla Özel Yücelen Hastanesinden yapılan ameliyat ve tedavilerinin ardından tekrar sağlıklarına kavuşarak büyük sevinç yaşadılar ve adeta yeniden doğdular.

Bel fıtığı hastalığı nedeniyle ayağında felç gelişen ve genç yaşta aylarca bastonla yürümek zorunda kalan Mehmet Aybatar  Muğla,İzmir ve Bursa’daki hastanelerde tedavi edilemeyince başvurduğu Muğla Yücelen Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı  Opr.Dr.Emre Korkmaz tarafından ameliyat edildi.   Ameliyattan sonra ayağındaki felç tamamen düzelen ve desteksiz olarak yürümeye başlayan Mehmet Aybatar ‘’Ameliyattan sonra adeta yeniden doğmuş gibi oldum. Genç yaşımda bastona mahkum olup gelecekte hayatımı bu şekilde geçireceğimi düşünüp üzülüyordum. Anacak Opr.Dr.Emre Korkmaz ‘ın yaptığı ameliyat ile ayağımdaki felçten kurtulmam beni adeta hayata tekrardan döndürdü. Opr.Dr.Emre Korkmaz’a, Muğla Yücelen Hastanesi ve tüm çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.

Oğlu Mehmet Aybatar’ın Muğla Yücelen Hastanesinde  bel fıtığı nedeniyle Opr.Dr.Emre Korkmaz tarafından ameliyat  edilmesinden 1,5 ay sonra, kendisinde de operasyon gerektiren  belfıtığı  gelişen Ayten Aybatar yine Opr.Dr.Emre Korkmaz tarafından mikrocerrahi yöntem ile ameliyat edildi.  Ayten Aybatar ‘’Kısa süre önce oğlumu bel fıtığı nedeniyle ameliyat ederek felçten kurtaran Opr.Dr.Emre Korkmaz’a kendimi gözüm kapalı emanet ettim. Ameliyattan önce bacağımdaki morfinle bile kesilemeyen şiddetteki ağrıdan operasyondan sonra tamamen kurtuldum ve rahatlıkla yürüyebiliyorum. Ailemize bu mutluluğu yaşatan beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Opr.Dr.Emre Korkmaz,  Muğla Yücelen Hastanesi, hemşire ve personellinden Allah razı olsun. Hem oğlum için hem de kendim için büyük mutluluk yaşıyorum’’ şeklinde konuşarak duygu ve düşüncelerini ifade etmeye çalıştı.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.