Anastasia En İyi 3. Otel oldu

Muğla’nın gözde turizm merkezi Marmaris'te faaliyet gösteren Club Anastasia oteli, Avrupa'da ve Türkiye'de bir çok prestijli otel arasından sıyrılarak, Tripadvisor'ın müşterileri arasında yaptığı anketlerde üst sıralarda...

Anastasia En İyi 3. Otel oldu

Muğla’nın gözde turizm merkezi Marmaris'te faaliyet gösteren Club Anastasia oteli, Avrupa'da ve Türkiye'de bir çok prestijli otel arasından sıyrılarak, Tripadvisor'ın müşterileri arasında yaptığı anketlerde üst sıralarda yer almayı başardı.

Club Anastasia, Antalya'daki bir çok oteli geride bırakarak Türkiye'de müşterilerini en çok memnun eden 3. tesis olmayı başardı.2010 yılında da Avrupa'nın en iyi 10. oteli olmayı başaran Club Anastasia, Marmaris'i dünya otelleri arasında gururla temsil etmeyi sürdürdü.Anastasia, Avrupa genelinde Top 25 Hotels for Families In Europa sıralamasında 6. ve Türkiye genelinde Top 25 Hotels for Families In Turkey sıralamasında ise 3.lük ödülü aldı.Club Anastasia Genel Müdürü Levent Aydın konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; "Marmaris’de bulunan tesisimiz Club Anastasia uluslararası tatil memnuniyet sitesi olan Tripadvisor açıkladığı verilere göre ; En iyi Aile oteli sıralamasında oldukça başarılı bir memnuniyete ve derecelendirmeye layık görülmüştür. Özellikle Avrupanın en iyi aile oteli sıralamasında ülkemizde ve Avrupa da bulunan bulunan birçok 5 yıldızlı tesisi geride bırakarak Avrupa 6. sı ödülünü almıştır. Marmaris turizmi açısından oldukça değerli ve ses getiren bu ödülü almaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu ve bizlere bu başarıyı sağlayan ekibimizle gurur duyduğumuzu belirtmek isterim” ifadesini kullandı.

Uluslararası alanda çok popüler tatil yorum sitesi olan ve tatile çıkacak insanların özellikle takip ettiği ve otel seçimlerinde daha önce burada konaklamış insanların yorumlarını okuyarak daha isabetli seçim yapmalarını sağlayan www.tripadvisor.co.uk sitesi her sene tatil yapmış üyelerinin ve yapmış oldukları yorumlarından dolayı oluşan puanlamanın neticesinde bir best otel listesi yayınlıyor.

Bu haber toplam 225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.