“Amirim, benimle evlenir misin?”

Muğla 112’de Acil Tıp Teknisyeni olan Ahmet Yılmaz, aynı birimde amiri olan paramedik Ruken Adıgüzel’e yüzlerce kişinin önünde evlenme teklif etti.  Yılmaz, amiri Adıgüzel’in “evet” demesiyle büyük sevinç yaşadı.Muğla...

“Amirim, benimle evlenir misin?”

Muğla 112’de Acil Tıp Teknisyeni olan Ahmet Yılmaz, aynı birimde amiri olan paramedik Ruken Adıgüzel’e yüzlerce kişinin önünde evlenme teklif etti.  Yılmaz, amiri Adıgüzel’in “evet” demesiyle büyük sevinç yaşadı.

Muğla 112’de Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Ahmet Yılmaz, aynı birimde paramedik olarak görev yapan ve amiri olan Ruken Adıgüzel’e ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Yılmaz, sağlıkla ilgili bir toplantıda,  yüzlerce kişinin önünde Adıgüzel’e, “Amirim benimle evlenir misin?” diyerek evlilik teklifi yaptı. Adıgüzel’in, yaşadığı şaşkınlığı attıktan sonra “Sana verdiğim sevginin kıymetini bildiğin için teşekkür ederim. Evet” demesiyle büyük sevinç yaşayan Yılmaz, uzun süredir birlikte olduklarını belirterek, “Kendisi birimde amirim olur. Zaten sevgiliydik, o anda böyle bir teklif aklıma geldi. Kabul ettiği için çok mutluyum” dedi. Teklife şahit olanlar da genç çifti kutlayarak mutluluklar diledi.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.