Altın Ambulans Yarışması sonuçlandı

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) tarafından Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal...

Altın Ambulans Yarışması sonuçlandı

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) tarafından Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslar arası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 1. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yarışması düzenlendi.

ATTDER İl Yönetimlerince 8 farklı kategoride 43 kişinin aday gösterildiği yarışmaya ilimizden 6 farklı kategoride 6 aday katıldı. 24 Şubat – 10 Mart 2014 tarihleri  arasında yapılan ve toplamda 25.115 oy kullanılan yarışmada, Sağlık Müdürleri kategorisinde İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, 112 İstasyonları kategorisinde ise Fethiye 1 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açık ara farkla yılın en iyi Sağlık Müdürü ve en iyi 112 istasyonu ödüllerini almaya hak kazandılar.

22–28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası olması nedeniyle 24 Mart 2014 tarihinde İstanbul Esenler Kültür Merkezinde düzenlenecek törenle ödüller sahiplerine dağıtılacak.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.