Altı Nokta’dan Gürün’e ziyaret

Fethiye Altı Nokta Körler Derneği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Fethiye Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir...

Altı Nokta’dan Gürün’e ziyaret

Fethiye Altı Nokta Körler Derneği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Fethiye Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler. Dernek Başkanı Mehmet Üstün; “Başkanımız 3 dönemdir başarıyla yürüttüğü belediye başkanlığı görevinden sonra, yerel seçimlerde büyük bir oy oranıyla büyükşehir belediye başkanı seçildi. Bu başarı bizleri de mutlu etti. Sayın Gürün’ü doktorluğundan beri tanırım. Başarılı, ilkeli bir doktor ve başkan olması nedeniyle Muğlamız çok şanslı. Göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Altı Nokta Körler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Yerel seçim sonuçları bütün Muğlamıza hayırlı olsun. Bundan sonra somut, bütün toplumu ilgilendiren her türlü konuda birlikte çalışacağız. Önemli olan birbirimizi anlayabilmemiz. Nazik ziyaretleri için Fethiye Altı Nokta Körler Derneği’ne çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.