Alkollü sürücü can aldı

Milas'ta alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti. Milas’a bağlı Beçin Mahallesi’nden geçen Milas-Ören karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken;...

Alkollü sürücü can aldı

Milas'ta alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti. Milas’a bağlı Beçin Mahallesi’nden geçen Milas-Ören karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken; bir kişi de hayatını kaybetti.

İddiaya göre; akşam saatlerinde ehliyetsiz ve alkollü olduğu iddia edilen 18 yaşındaki A.Ö. 48 KC 371 plakalı motosikletle yol alırken, yaya olarak eşiyle karayolundan geçmek isteyen 59 yaşındaki Nuri Sarı’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaya ve sürücü kazada yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırdı. Ambulansla getirilirken kalp masajı yapılan yaşlı adam, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan motosiklet sürücüsünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavinin devam ettiği öğrenildi.

Eşiyle markette alışverişe çıktığı sırada motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden Sarı’nın yakınları ölüm haberiyle sinir krizi geçirdi. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.