Ali Zağlı güven tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şubesi’nin 10’uncu Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yapılan seçimler sonucu mevcut başkan  Ali Zağlı tekrar başkanlığa seçildi.Dernek binasında yapılan genel...

Ali Zağlı güven tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şubesi’nin 10’uncu Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yapılan seçimler sonucu mevcut başkan  Ali Zağlı tekrar başkanlığa seçildi.

Dernek binasında yapılan genel kurulun Divan Başkanlığını İl Hakem Kurulu başkanı Ceyhun Güngör, yardımcılığını Akın Türkiş ve katip üyeliklerini Mustafa Kara ve Yusuf Acarbay yaptı. Yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporlarının oylanması ve derneğe harcama yetkilerinin verilmesinin ardından oy kullanımına geçilerek, aday olan mevcut yönetim kurulu geçersiz sayılan bir oy dışında tüm üyelerin oylarını alarak güven tazeledi.

Ali Zağlı,  üyelerine teşekkür ederek; “Geçen dönemde hedefimiz olan dernek binası almak için yoğun çaba sarf ettik. Bu dönemde gelirlerimizi yüzde 514 artırdık inşallah önümüzde ki dönemde TFFHGD Muğla şubemizi dernek binasına kavuşturmuş olacağız.” dedi.

Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Üst Kurul Delegeler aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

Yapılan seçimler sonucu Ali Zağlı başkanlığındaki yeni yönetim şu şekilde oluştu:

Gökhan Memişğlu-Önder Mandaş-Tandoğan Uysal ve Gürcan Çolak.

Denetleme Kurulu:Başkan Yusuf Yaratıcı, üyeler Ahmet Yakaraca ve Hakan Ülker.

Üst Kurul Delegeleri: Halil Arslan-Ceyhan Güngör ve Ali Şalk

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.