Ali Şen, Aydınlar’ı destekliyor

Bodrum’da yaşayan Fenerbahçe’nin unutulmaz başkanı Ali Şen, 2 Kasım’da yapılacak olan Fenerbahçe Kongresi’nde oyunu Mehmet Ali Aydınlar için kullanacağını açıkladı.Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen futbol...

Ali Şen, Aydınlar’ı destekliyor

Bodrum’da yaşayan Fenerbahçe’nin unutulmaz başkanı Ali Şen, 2 Kasım’da yapılacak olan Fenerbahçe Kongresi’nde oyunu Mehmet Ali Aydınlar için kullanacağını açıkladı.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen futbol turnuvasına katılan Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertlilerin seçimli olağanüstü kongresinde oyunu Mehmet Ali Aydınlar’a vereceğini ifade ederek Aziz Yıldırım’a başarılar diledi.

Bu yıl 4’üncüsü Bodrum’da düzenlenen Bosphorus Gaz Cup Turnuvası Yalı Beldesin’de bulunan Yalıçiftlik stadında gerçekleşti. Bosphorus Gaz, Rusya’dan Gazprom Export ve Almanya’dan da Schalke 04 takımlarının katıldığı turnuva öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen, oyunu Mehmet Ali Aydınlar’a vereceğini söyleyerek, Aziz Yıldırım’a başarılar diledi.

“Adaylarımız belli oldu”

Şen, Aziz Yıldırım’ın söylediği sözlerine haklı bularak, “Aziz Yıldırım Fenerbahçe’de seçim kararı aldığı zaman şunu söylemişti, ‘Beni beğenmeyenler varsa gelip karşıma çıksınlar işte sandık burada’ dedi ve doğru söyledi. Adaylarımız belli oldu. Fenerbahçe’ye yakışan bir ciddiyet ve olgunlukla bir kongre geçireceğimizden hiç kuşkum yok. Fenerbahçe gibi büyük takımların kongreleri diğer takımlara örnek olmuştur. Ondan dolayı adayları görüyorum, adaylar yarışıyor, programlarını anlatıyor ve fikirlerini anlatıyorlar. Genel kurul üyelerimiz hangisinin fikirlerine daha fazla inanıyorsa oylarını o istikamette kullanacaklar” dedi.

“Benim oyum Aydınlar’a”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Şen, Mehmet Ali Aydınlar’a oyunu vereceğini belirterek, “Bende gizli saklı yok. Kimi desteklediğimi hep söyledim. Ben Mehmet Ali Aydınlar’ı destekliyorum. Ama diğer adaylara da Aziz Yıldırım’a da herkese başarılar diliyorum. Mühim olan Fenerbahçe, mühim olan kulübü en yüksek noktalara çıkarmaktır. Aziz Yıldırım’ın bu kongreden evvel bir program yapmasına gerek yok. Çünkü zaten 15 yıldır görevde. Yeni adaylarımızda onlarda fikirlerini söylüyorlar. Mehmet Ali Aydınlar ile birlikte çalıştık bir dönem. O’nu yakından tanıyorum. Fenerbahçe için çok büyük hizmetler yapmıştır ve yapacağına da inanıyorum. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum”diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.