“Ali Boğa’ya hakkımı helal etmiyorum”

İstifa eden Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’ya şert eleştirilerde bulunurken, “ Benim ve arkadaşlarımın onurunu hiçe sayan Milletvekili Ali Boğa’ya hakkımı helal etmiyorum.” Dedi.AK...

“Ali Boğa’ya hakkımı helal etmiyorum”

İstifa eden Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’ya şert eleştirilerde bulunurken, “ Benim ve arkadaşlarımın onurunu hiçe sayan Milletvekili Ali Boğa’ya hakkımı helal etmiyorum.” Dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nda yaklaşık bir buçuk ay önce göreve getirilen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, AK Parti Genel Merkezi ile yaptığı istişare sonucunda görevi bıraktığını açıkladı.

1,5 ay gibi kısa bir süre önce göreve atandığını anımsatan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, bu süreçte kendisine yardımcı olan ve Başbakan Erdoğan'ın Fethiye programı sırasında gayret gösteren tüm partililerine teşekkür etti. Ancak süreç içerisinde sıkıntılar yaşandığını açıklayan Bozyel, "Bu sıkıntıları kamuoyu ile paylaştım.Bu sıkıntılar hiçbir zaman partimizden kaynaklanmadı. Bu yüzden partimize hiçbir kırgınlığım olmadı, olmazda. Ancak baştan itibaren her aşamasında bilgilendirdiğim halde, milletvekilimiz Ali Boğa’nın bu seçim sürecinde bölgemizi sıkıntıya sokmasına bir türlü anlam veremedim. Genel Merkezimize 'Ya ben, ya bu yönetim' restini çekmiştir. Bunun taktirini kamuoyuna bırakıyorum. Bizler AK Partili sevdalıları olarak partimize sıkıntıya sokacak hiçbir eylem ve söylemde bulunmayacağımızı her platformda dile getirdik. Bu seçim sürecinde partimizin önünü açmak ve bir an önce kurulacak olan yönetimi kurulmasını sağlamak için tarafımıza verilen bu onurlu görevi hür irademle iade ediyorum. Bu bir istifa ve görevden alınma asla değildir" dedi.

AK Parti Genel Merkezi ile yaptığı istişare sonucunda il başkanlığına durumu bildirdiğini kaydeden Bozyel, "Bundan sonra partim hangi görevi verirse en iyi şekilde yapmaya hazırım. Ben ve arkadaşlarımın onurunu ve gururunu hiçe sayan milletvekili Ali Boğa’ya kırgınım. Arif Bozyel olarak hakkımı helal etmiyorum. Bu süreçte yanımda olan tüm Ak gönüllülere teşekkür ediyorum. Yeni görevlendirilecek arkadaşlar inşallah bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamazlar" diye konuştu.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.