Akyıldız için gıyabi cenaze namazı

Marmaris ilçesinde, MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.Eski cami önünde ilkindi namazından sonra kılınan gıyabi cenaze...

Akyıldız için gıyabi cenaze namazı

Marmaris ilçesinde, MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Eski cami önünde ilkindi namazından sonra kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP İlçe Başkanı Fatih,Kaplan , Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli,MHP’li parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Gıyabi cenaze namazında Akyıldız için dua okunup, helallik istendikten sonra partililer olaysız bir şeklide dağıldı.

Cenaze nazmının ardından Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli basına açıklaması yaptı , saldırıya tepkisini dile getirdi. İspirli, ”İçinde bulunduğumuz ortamda sözün bittiği noktadayız.Aslında konuşsak çok şey söyleyeceğiz ama konuşsak olmuyor sussak olmuyor. Sadece şunu söylemek istiyorum; hayaldi gerçek oldu. İstanbul’un ortasında bunları da yaşadık” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.