Akyaka sahili doldu taştı

Ramazan ayının son Cumartesi günü hava sıcaklığının 40 derece dolayında seyretmesi ile yerli turistler sahillere akın etti. Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka sahili Aydın, Denizli, İzmir ve Muğla’nın değişik ilçelerinden...

Akyaka sahili doldu taştı

Ramazan ayının son Cumartesi günü hava sıcaklığının 40 derece dolayında seyretmesi ile yerli turistler sahillere akın etti. Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka sahili Aydın, Denizli, İzmir ve Muğla’nın değişik ilçelerinden gelen günübirlik yerli turistlerin cazibe merkezi durumuna geldi.

Denizinin temizliği ve kumsalı ile büyük ilgi gören Akyaka sahilinde sabah erken saatlerde gelen vatandaşlar, dreniz ve güneşin tadını çıkardı. Gençler ve çocukların 24-25 derece dolayındaki deniz suyu sıcaklığında akşam saatlerine kadar denizde vakitlerini geçirirken, küçük bebekler de ailelerinin yardımı ile deniz ile tanıştı. Hafif dalgalı denizde gençler zamanını su topu oynayarak geçirirken, bazı gençler ise 5-10 ve 15 metre yükseklikteki atlama kulesinden atlayarak heyecan yaşamayı tercih ettiler.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.