AKP Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

Fethiye'de, AK Parti Genlik Kolları Çamköy Belde Başkanı Alim Kumlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.AK Parti İlçe Başkanı Arif Bozyel, Demokrat Parti'ye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’yı ailesi ile birlikte...

AKP Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

Fethiye'de, AK Parti Genlik Kolları Çamköy Belde Başkanı Alim Kumlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanı Arif Bozyel, Demokrat Parti'ye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’yı ailesi ile birlikte ziyaret eden AK Parti Genlik Kolları Çamköy Belde Başkanı Alim Kumlu'nun açıklamalarına tepki göstermişti.

Yaklaşık 20 kişilik bir grupla AK Parti Fethiye ilçe binasına gelen Alim Kumlu, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Sıddık Altınkaynak ile görüştükten sonra belde başkanlığı ve partisinden açıkladı.

Alim Kumlu, yaptığı açıklamada; "12 Aralık Perşembe günü Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’ya ailem ve arkadaşlarla ziyarette bulunmuştuk. Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğimizi belirtmiştik. Bunun üzerine henüz listesi onaylanmayan Ak Parti İlçe Başkanımız talihsiz bir açıklama yaparak Behçet Saatçı’yı ziyaret ettiğimiz için Çamköy’de gençlik kolları başkanının Hakkı Karaca olduğunu benim ise üye olduğumu belirtmiştir. Bu beldemizdeki tüm Ak Partilileri yaralamıştır. Benim bütün ailem halen Ak Parti üyesidir. Kimseye istifa etmeleri için baskıda bulunmam söz konusu değildir. Buradaki sorun sadece Ak Parti ilçe merkezidir. Ben genel Başkanımı, partimi ve icraatlarını hep destekledim. Desteklemeye devam edeceğim” dedi.

Alim Kumlu, bundan böyle Demokrat Partiden Behçet Saatçı’ya destek vereceğini sözlerine ekleyerek, istifa dilekçesini belde sakini gençlerle birlikte AK Parti Fethiye ilçe teşkilatı yetkililerine teslim etti.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.