Akın’dan Maden-İş’e ziyaret

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Akın, Maden Şubesi Yöneticileri Faruk Erin, Arif Yılmaz Durucan Ahmet Parlak, ve Açık Ocak Üretimden sorumlu Muhammet Okşan, Maden İşçileri Sendikası Yatağan...

Akın’dan Maden-İş’e ziyaret

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Akın, Maden Şubesi Yöneticileri Faruk Erin, Arif Yılmaz Durucan Ahmet Parlak, ve Açık Ocak Üretimden sorumlu Muhammet Okşan, Maden İşçileri Sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesini ziyaret ettiler.

Akın ve Maden-İş yöneticileri karşılıklı olarak sohbet edip bilgi alışverişinde bulunurken Akın;  “İşletme olarak işçi sağlığı ve iş güvenliği önem vereceğiz. İşçi arkadaşlarımızla verimli çalışıp santralin ihtiyacı olan kömürü sorunsuz temin edeceğiz. Çalışanlarımıza önem veriyoruz. Bütün kesimlerin memnun olduğu çalışma ortamını birlikte sağlayacağız. Yeraltı Ocağının açılması ile ilgili olarak da çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

Yatağan Maden-İş Sendikası Şube Başkanı Osman İlhan da ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Akın’a ve ekibine teşekkür ederken,  ziyaretin anısına Akın’a  Madenci Heykeli hediye etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.