Akın’dan hükümete hodri meydan

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, hükümete bir çağrıda bulunurak, “ Cumhurdan korkmuyorsanız hodri meydan. Genel seçimler öncesi meclisi acilen toplayın ve seçimlerden önce yolsuzluklarla ilgili referandum...

Akın’dan hükümete  hodri meydan

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, hükümete bir çağrıda bulunurak, “ Cumhurdan korkmuyorsanız hodri meydan. Genel seçimler öncesi meclisi acilen toplayın ve seçimlerden önce yolsuzluklarla ilgili referandum kararı alın . Yüreğiniz yetiyorsa bir sefer de dik durun ve dik yürüyün biz de sizi alkışlayalım.” Dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Harun Akın, hükümete “Hodri meydan” dedi.

Yolsuzluklarla ilgili yapılan yüce divan oylamasında Meclisin vicdanı ve Türk demokrasisinin vicdanının karardığını ileri süren Akın,; “Türk demokratik hukuk sistemi bu derin ve kanayan yarayla, 1960’lı yılları bile aratmıştır.Buradan bizleri yönetenlere biz gücümüzü milletten alıyoruz diyenlere seslenmek istiyorum.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Ahmet Davutoğlu bugüne kadar her fırsatta karşımıza “milli irade” diye çıktınız. Yargı kararlarını bile, “O hakimler milli iradeden üstün mü?” diye yok saydınız.

“Kararı halk verir, sen halktan büyük müsün” diye efelendiniz. Rakiplerinize, “Sandıktan korkmayın” dediniz. İşte; şimdi ben, size çağrıda bulunuyorum; Bugüne kadar ağzınıza sakız ettiğiniz millet iradesine, yani sandıktan çıkacak karara gerçekten önem veriyorsanız, “Cumhur”dan korkmuyorsanız hodri meydan beyler.

Meclis’i acilen toplayın ve Genel Seçimler’den önce bu yolsuzluklarla ilgili referandum kararı alın bizde yanınızda olalım.Yüreğiniz yetiyor korkmuyorsanız bir seferde olsa dik durun düz yürüyün bende sizleri alkışlayayım.”dedi.

Referandum çağrısı yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Yolsuzluğa bulaşmış kolu, omzumuzdan kesip atarız” sözlerini hatırlatan BBP İl Başkanı Harun Akın; “Sayın Başbakana sesleniyorum; Dediğinizi yapın,biz gücümüzü milletten alırız diyorsunuz buyurun hodri meydan .

Bunun da yöntemi belli halka sorun. Son kararı vatandaşa bırakın Yani referanduma gidin. Yönettiğiniz ve adını yeni Türkiye koyduğunuz ülkemizde İnsanlar şaşkın. Her kafadan bir ses çıkıyor. Herkesin yüzünden düşen bin parça. Sokakta trafikte, evde, işte hep bir gerginlik, telaş, stres var. Akıl, mantık, izan, ölçü, sabır, tahammül, sevgi saygı kavramaları anlamını yitirmiş durumda. Suçlamalar, hakaretler, keyfilikler, istismarlar, yalanlar, dolanlar, talanlar almış başını gidiyor.

AKP milletvekillerine ve yüce divanda sözde aklanan bakanlarımıza da sesleniyorum. Ya 4 bakanı aklayan AKP’li vekiller 21 Ocak 2015 sabahı aklama sonrası yatağınıza giderken “Rab’bime şükürler olsun ki, bugün de yanlış ve imana aykırı bir şey yapmadım” diye huzur içerisinde miydiniz? Çocuklarınıza ve eşinize Allah için doğru yaptığınızı söyleyebildiniz mi? Her şey iktidar olmak mıdır? İnsanlık, iman, inanç, demokrasi, hukuk, adalet önemli değil midir? Hele de Meclis’te içtiğiniz milletvekili yemini ne oldu?

Acaba 4 bakan eve gittiklerinde, eşiyle dostuyla konuşurken “Yüce Rab’bime şükürler olsun aklandım, suçsuzum” mu diyeceklerdir? Ya da “İşte bu kadar. Hiçbir kuvvet bizi mahkum edemez. Biz AKP iktidarını bu güç üzerine kurduk” mu diyeceklerdir? Ya da “Biz zaten masumduk, adalet yerini buldu!” mu diyeceklerdir? Sizler kendi kendinizi aklasanızda ne tarih,ne millet nede yüce rabbim sizleri asla aklamayacaktır.”diye konuştu.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.