Akın: Adaylarımızı kamuoyuna tanıtacağız

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, 2014 Yerel Seçimleri için çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, belediye başkan adaylarını ise en kısa sürede kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.Büyük Birlik Partisi’nin...

Akın: Adaylarımızı kamuoyuna tanıtacağız

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın, 2014 Yerel Seçimleri için çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, belediye başkan adaylarını ise en kısa sürede kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.

Büyük Birlik Partisi’nin 20 yıldır hiçbir yere dayanmadan ve yaslanmadan mücadelesini sürdürdüğünü belirten Akın; “Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle yine bu 20 yıllık mazisine yakışan tertemiz ellerle düz ve dik duran hak için hak yolunda hesap vereceği hiçbir makam ve merci bulunmayan adaylarla seçimlere katılacaktır. Biz BBP olarak Muğla’dan bu meşaleyi tutuşturmak, Muğla’nın makus talihini değiştirmek ve hakettiği değerlere ulaştırmak adına herkes tarafından sayılan, sevilen, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan adaylarla Muğlalı hemşehrilerimizin ve Muğla’da yaşayan insanlarımızın karşısına çıkmak istiyoruz. bu konuda aday adayları ile görüşmelerimiz devam etmektedir.İinşallah kısa sürede herkes tarafından takdir edilen adaylarımız ıda kamuoyuna tanıtacağız.bunlar BBP’nin ve Muğla’nın parlayan yıldızları olacaktır.”dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan’ın Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaretinden sonra ortaya atılan iddialar ve tartışmalara da açıklık getiren Harun Akın şunları söyledi:

“Saygıdeğer Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatcı da partimizin duruşuna ve düstüruna yakışan,tüm toplumun beğenisini ve takdirini kazanmış  bir kişiliktir. Bu bakımdan kendisini çok önemsiyoruz. Muğla’nın böylesi değerlere ihtiyacı vardır ve canı gönülden desteklenmesi gereken önemli şahsiyetlerdir. Kendisi ile zaman zaman ziyaret amaçlı görüşmelerimiz oldu, ve son görüşmemizde Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Gürhan beyle birlikte oldu. Bu görüşmede de kendisi ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bu istişareler neticesinde Saatcı’nın partimize katılması konusunu da ele aldık. Bu konuda ümitliyiz. Ben buradan sizlerin aracılığı ile yürütmekte olduğu bu kutsal görevi esnasında bugüne kadar yaptığı çalışmalarda gösterdiği gayret ve çabalara Muğlalılar ve Fethiyeliler adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki siyasi hayatında da  bizim saflarımızda birlikte el ele nice hayırlı işlere beraber imza atabilmek ümidiyle ,rabbim yar ve yardımcısı olsun diyorum.”

HABER:  Türker ÇERMİK

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.