Akgül’den Kütahyalıya tepki

CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’ya CHP hakkındaki sözlerinden dolayı sert tepki gösterdi. Rasim Ozan Kütahyalı’nın haddini aştığını söyleyen Akgül; “AKP Hükümeti...

Akgül’den Kütahyalıya tepki

CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’ya CHP hakkındaki sözlerinden dolayı sert tepki gösterdi. Rasim Ozan Kütahyalı’nın haddini aştığını söyleyen Akgül; “AKP Hükümeti ile birlikte türeyen sözde gazeteciliğin en ünlü örneği olan Rasim Ozan Kütahyalı adlı kişi haddini aşmıştır. Laf ebeliği soyunmuş bu zat, Hükümetin ajitasyon ve spekülasyon yaratığıdır. Partimize yönelik bugüne kadar sarf ettiği cümlelerin hepsiyle kendisinin en denli çapsız olduğunu kanıtladığı gibi, AKP’nin arka bahçe konumuna girmiş Sabah gazetesinde ki ilk yazısıyla bizleri yanıltmamışlardır.Ancak adalet önünde cezasını çekecektir.”

Kütahyalı hakkında CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız tarafından suç duyurusunda bulunulduğunu bildiren Akgül şöyle konuştu: “Değerli Kamuoyu ve ilgililer;Şerefin ve onurun bu ülkenin kurucusu olan bir partinin üstüne bina edildiğini kendisine hatırlatmak istiyoruz.Türkiye Cumhuriyeti bugün varlığı sürdürüyorsa bunu Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş felsefesine ve Mustafa Kemal Atatürk’e borçludur. Bu tarihe ve kimliğe küfretmek ne Rasim Ozan’ın ne de onun gibilerin haddinedir. Şerefsiz arıyorsanız siyaset değnekçileri yaptığınız ve yapmaya devam ettiğiniz günlere bakmanız yeterli olacaktır. CHP hiçbir dış veya iç odağın arka bahçesi değildir.CHP bu halkın öz gücü , emeği ve alın teridir.CHP Türkiye Cumhuriyeti’nin şerefidir.mesnetsiz ifadelerin cevabını Rasim Ozan Kütahyalı denen şahıs hukuki zeminde alacaktır.Halkın ve cumhuriyetin karakterini oluşturan adalet nosyonu yerini bulacaktır."

HABER: Türker Çermik

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.