Akdeniz’den Karakuş’a ziyaret

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u makamında ziyaret etti. Yaklaşık 45 dakika boyunca devam eden ziyarette birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu....

Akdeniz’den Karakuş’a ziyaret

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u makamında ziyaret etti. Yaklaşık 45 dakika boyunca devam eden ziyarette birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Sn. Eren Akdeniz’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkü Ocakları’nın uzun yıllardır Muğla’da yürüttüğü başarılı çalışmalarını takip ediyor ve Muğla’ya olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz ise: “Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Bülent Karakuş ile uzun yıllardır tanışıyoruz. Kendisinin Muğla için ortaya koyduğu başarılı çalışmalarını biliyor ve bunu takdirle karşılıyoruz. MUTSO’nun yeni hizmet binasını da bu ziyaret vesilesiyle ilk kez gezme fırsatı buldum. Gerçekten çok güzel olmuş. Başta  Sayın Karakuş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu vesileyle önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde Sayın  Bülent Karakuş’a başarılar diliyorum. Umarım Muğla’mız için hayırlısı olur.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.