Akademik Yıl Başlıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden 2012-2013 Eğitim Öğretim Akademik Yılı başlıyor.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2012- 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın...

Akademik Yıl Başlıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden 2012-2013 Eğitim Öğretim Akademik Yılı başlıyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2012- 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla 27 Eylül 2012 Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak olan törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar Anıt Şeref Defterini imzalaycak. Akademik Yıl açılış töreni daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde devam edecek.

Buradaki açılış programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Konseri ve öğrenci temsilcisinin konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar Akademik Açılış konuşmasını yaptıktan sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da konuşmasını gerçekleştirecek. Konuşmaların ardından tören sona erecek.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.