AK PARTİ’YE MİLAS’TAN YENİ ÜYELER

Muğla’nın Milas ilçesinde Ak Parti’ye üye olan vatandaşlar için tören düzenlendi. Törene katılan Ak Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, “Partimiz her geçen gün büyüyor. 2023’e emin adımlarla...

AK PARTİ’YE MİLAS’TAN YENİ ÜYELER

Muğla’nın Milas ilçesinde Ak Parti’ye üye olan vatandaşlar için tören düzenlendi. Törene katılan Ak Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, “Partimiz her geçen gün büyüyor. 2023’e emin adımlarla yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde millete hizmete devam” dedi.

Mikail Zeybek

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve teşkilatın yaptığı saha çalışması sonucu, partiye yeni katılımların gerçekleştirildiği törene katıldı. Parti hizmet binası önündeki törende, gençlerin çoğunlukta bulunduğu yaklaşık 100 kişi AK Parti rozeti taktı.

Törene, milletvekillerinin yanı sıra İl Başkanvekili Gültekin Akça, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir; muhalefet partilerinin kendi içinde bölünerek, içlerinden çok sayıda başka başka siyasi oluşumlar çıktığına, ancak AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dimdik ayakta olduğunu ve gün geçtikçe daha da büyüdüğünü ifade etti. Demir, “Bugün siz kıymetli hemşehrilerimiz AK Parti üyesi olarak ülkemiz adına önemli bir karar verdi. Biz her gün milletimizleyiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız; ‘Evinize’ hoş geldiniz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmete devam ediyoruz ve edeceğiz.” diye konuştu.

Demir, Milas’ın uzun yıllardır beklediği doğalgaz hizmetiyle ilgili de, “ilk kazmanın vurulacağı” müjdesini verdi. Demir, “Doğalgaz sözünü ilk seçildiğimiz yıllarda vermiştik. Şimdi bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milas’ı doğalgazla en kısa sürede buluşturacağız. Enerji ve Tabii Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e Milas ilçemize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” Dedi

Hiçbir siyasi ayrım yapmadan Milas’a hizmet etmeyi sürdüreceklerini vurgulayan Demir, “Biz, bölgemize hizmet etmek için seçildiğimiz günden bu yana gece gündüz çalışıyoruz. Demokratik seçimle gelen belediye yönetimimizle hiçbir sorunumuz yok. Milas için yapılacak tüm hizmetlerde siyasi kaygı gözetmeksizin çalışmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 2023 yılında Muğla’da milletvekili sayısını artırmayı ve tüm belediyeleri kazanmak istediklerine vurgu yaparak, “Milas farkını ortaya koydu. 3 yıl içinde Milas’a, Muğla’ya çok güzel hizmetler ettik. Milas Teşkilatımız Emin Çelik kardeşimizin başkanlığında güzel çalışmalar yapıyor. Sizin coşkunuzu Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Hedefimiz 2023 yılında Muğla’da milletvekili sayısını artırmak.” ifadelerini kullandı.

İl Başkanvekili Gültekin Akça ve Milas İlçe Başkanı Emin Çelik de törende birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından partiye katılanların isimleri anons edilerek rozetleri takıldı. Tören, birlikte çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.